Dit jaar doen we de zaterdag 3 feb weer mee met de geluksroute Haarlem.

Van 10-12 Sjamanistische klankhealing/ritueel

Vanaf 12 uur vrije inloop en kun je een tarot legging krijgen, of je energetisch laten reinigen (smudgen) of voor een eenvoudige sjamansitsche healing.

Toegang gratis je kunt je eventueel al aanmelden mail

Het woord Yoni komt uit het sanskriet en betekent vagina of vulva.
Een yoni massage is een manier van aanraken van het bekkengebied en de yoni met als doel de yoni te ontspannen, meer sensitief (gevoelig) te maken en bewustzijn van de yoni te stimuleren.
Veel vrouwen ervaren dit als heel prettig.
Ze voelen zich na een yoni massage meer gegrond, diep in contact met zichzelf, kunnen meer genieten van seks. Het voelt als thuiskomen en kan heel helend zijn. Het geven van een yoni massage is een bijzondere ervaring. Het is enorm verbindend en heel speciaal om een partner de veiligheid te bieden zich over te geven aan de massage, zonder daarbij een specifiek doel te hebben.

Voor de duidelijkheid, een  yoni massage is geen sexuele massage en het gaat niet om opwinding. De aanraking tijdens de massage is vooral heel aandachtig.

Inhoud van de yoni massage dag
Deze dag krijg je praktische informatie en doen we oefeningen om contact te maken met je buik en bekkenbodem. Ook besteden we aandacht aan het voelen en aangeven van grenzen en de communicatie tussen partners.
We leren je hoe je een massage kunt geven vanuit verbinding en ontspanning.
En hoe je het hebben van een doel kunt loslaten.

Lees meer...

Wil jij weten waarom je keer op keer weer op een zelfde thema of probleem botst, waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsworkshop (familie)opstelling!

Een opstelling is voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Door een opstelling voel, zie en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is: je krijgt namelijk de onzichtbare onbewuste processen en patronen in jouw ‘systeem’ (bijv. familie, organisatie, vriendengroep enz) te zien, terwijl je letterlijk tussen de mensen of thema’s uit jouw ‘systeem’ staat. Hierdoor beleef je fysiek de dingen die je normaal zou analyseren en bestuderen en begrijp je het niet alleen met je hoofd, maar in je hele wezen. De inzichten kun je gebruiken om direct praktische stappen te maken in je dagelijks leven.

Lees meer...

Sinds ik moeder ben geworden merk ik dat ik het echt mis om maandelijks met een cirkel bijeen te komen en te delen. Vanuit het verlangen om maandelijks in een cirkel bijeen te komen met een groep vrouwen initieer ik deze cirkel.

Mijn eerdere ervaring met een maancirkel is: je komt maandelijks, met volle maan of met de nieuwe maan, met een groep van maximaal 13 (voor iedere maan 1) vrouwen bijeen in een cirkel. Hier is ruimte om te delen waar je op dat moment in jouw leven staat en wat er speelt.

Lees meer...

Een avond om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Soul Voice®. Kom "proeven", ervaren en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van de Soul Voice® methodiek. Je leert over stemklank, en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijks leven voor concentratie, vitaliteit en zelfzorg. Tijdens een paar eenvoudige oefeningen ga je ervaren wat je eigen stemklank voor je kan betekenen.
Voor data, tijden en prijs zie de Agenda

Meer info: www.ankedejong.com

Wil jij je jezelf beter leren kennen? Ontdek je eigen stem als instrument voor zelfkennis, versterk je intuïtie, laat beperkende patronen los, omarm je talenten en ervaar nieuwe bronnen van energie, inzicht en wijsheid in jezelf. Er is meer dan je voor mogelijk kunt houden!
Iedereen heeft een eigen uniek stem, die met niets en niemand anders vergelijkbaar is. Elk lichaam draagt herinneringen in zich, die wakker gemaakt willen worden door de klank van de stem. Stemklank haalt je uit je hoofd, brengt je in je lijf en raakt je ten diepste.
Voor data, tijden en prijs zie de Agenda

Lees meer...

Na een korte uitleg over de verschillende kristallen schedels, kun je hun magische wijsheid en helende energie ervaren in een krachtige kristallen schedelcirkel.
Er zijn ook schedels waarmee je mag werken, zoals draken, aliëns, eenhoorns en cabochon schedels.
Ze kunnen je in contact brengen met de Akasha-kronieken en nog veel meer! 

Door Cecile Thio voor meer informatie kijk op haar website www.magnolia11.nl.

Voor datum en tijden zie de Agenda.

Een avond over de yoni met uitleg, oefeningen, meditatie, sharing en tips. Je hoort of leest steeds vaker over yoni massage of yoni release, ‘in contact zijn’ met je yoni, allerlei mogelijke soorten orgasme, oefenen met het yoni ei…. Deze avond kun je daar alles over horen en vragen. Wat komt aan bod? Een anatomieles: wat zit nu precies waar in je yoni en bekkenbodem. Uitleg over de gevoeligheid van je yoni en invloed van stress en onprettige (sexuele) ervaringen. Uitleg over wat een yoni release is en hoe je je yoni gezond, juicy en orgastisch kunt maken/houden. Meditatie waarin we contact maken met je yoni. Oefeningen voor je bekkenbodemspieren. Sharing, ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen, tips… Voor data, tijden en prijs zie de Agenda

Lees meer...

Op feesten zien we vaak mensen in lugubere of andere vreeswekkende uitdossingen.
Ondanks die vrees vinden we het ook fascinerend.
Misschien een aanleiding om die duistere, of schaduwkant eens van dichter bij te verkennen.
Begeleid door trommel en didgeridoo dalen we in een lichte trance af in de onderwereld, om zo te ontdekken hoe die er “aan de binnenkant” uitziet. Misschien vinden we er bijzondere schatten, of verkrijgen we er nieuwe inzichten. Het zou kunnen dat we opmerken dat we in ons gewone handelen sterk beïnvloed zijn door deze andere kant.
We beginnen de ceremonie met het zwartmaken van het gezicht, om onzichtbaar te worden voor de onderwereld. Na ongeveer een uur keren we terug naar het hier en nu.
En kun je natuurlijk je gezicht weer schoonmaken, als je dat wilt.

do 2 nov. van 20:00-22:15 uur. Kosten 20 euro.
Begeleid door Wim Verhoogt en Mark Hoek

EzioCONTENTS OF THE WORKSHOP:
Study on manifestation of objective phenomena.
The work investigates the nature of the stage action as a condition of its determination and manifestation. Matter and time are the fundamentals. 
It involves an exercise of the state of the body focused on the exhalation, to allow to develop a state of widespread occurrence, organic, non-hierarchical. Breathing and relaxation are the basis of internal awareness of the performative action. The breathing technique is the foundation of the performative application and It determines it.
The workshop is addressed to everybody.


Born in Urbania (Urbino). Lives in Rome. Educated in Foreign Literatures at the University La Sapienza of Rome. Studies and practice of contemporary dance. 1998-2004 contemporary dance laboratory of Alessandra Sini. 1998 discovers Butoh with Masaki Iwana. 1998-2003 Masaki Iwana’s workshops in Normandy, Rome, Polverigi. Several workshops with other Buto dancers like Silvia Rampelli, Ko Murobushi, Akira Kasai, Mika Takeuchi, Yumiko Yoshioka. Co-founder of the dance company In Between Butoh. 


For more info on my work you can visit the web site www.inbetweenbutoh.com

Practical information:
Friday evening 19-23 hours
Saturday from 12 -16 hours
Sunday   from 12 -16 hours

 

 

In september en oktober geeft Yolentha Ram met veel plezier 3 yoga workshops voor ouders & kinderen. We gaan samen heerlijk bewegen, spelen, dansen, voelen, masseren en ontspannen. Kom kennismaken met ouder & kind yoga op een leuke en
ongedwongen manier. Geniet van een momentje samen.


Data, tijden en tarieven
Op 17 september en 1 en 22 oktober van 11:15 – 12:30 uur.
Duo tarief eenmalig € 15,-
Duo tarief 3x € 40,-
Een les gaat door vanaf minimaal 6 duo’s.
Meld je aan Yolentha mail
Aanmelden kan uiterlijk tot 10 september 2017.

STEM AF OP JEZELF, zoals het bij jou leeft en is op dit moment.
Waarmee dan? Met geluid, jouw klank, jouw stem, met wat er nu in jou is.
Hoe dan? Door naar buiten te laten komen wat er van binnen in jou leeft.

Je kan op twee manieren zingen:
Zoals we gewend zijn, je best doen om mooi te zingen, voor jezelf of voor een ander. Toch kan je hiervan in een verkramping raken, want jijzelf of een ander heeft een oordeel over jouw zingen.

Lees meer...

Een sjamanistische klankheling is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van de sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, de didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helers worden uitgenodigd om te werken, hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd.

Lees meer...

In deze workshop wordt direct met de kundalini energie gewerkt, waardoor je  snel leert hoe je seksuele energie kunt ervaren en het te transformeren tot zijn maximale potentieel!

Tijdens deze workshop leer je een oude tantrische methodiek die zowel veilig als efficiënt is, waarmee je een full body orgasme kunt ervaren én zelf ook kan gaan geven. Het geven van een full body energetische orgasme sessie gebeurt zonder het aanraken van de intieme delen van jezelf of je partner.
Deze techniek heeft het potentieel om de relatie die je hebt met je eigen lichaam voor altijd te veranderen. Ook kun je de meest intense staten van fysiek, mentaal en emotioneel genot ervaren. Doordat het zo krachtig is kan het ook oude trauma’s en pijn punten wakker maken waardoor het een kans krijgt om te helen.

Deze methode helpt bij het:
- Deblokkeren van energieën.
- Genezing van seksuele en emotionele trauma's.
- Verbeteren van uw perceptie van seksualiteit en andere
gerelateerde onderwerpen.
- Brengt je relatie met je partner naar een dieper en intiemer
niveau.

Over de begeleider:
Flaviu Pop komt van Cluj Napoca - Roemenië. Flaviu is actief als trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling, relaties en seksuele coach, ook is hij energetisch therapeut en massage specialist in verschillende soorten massage. Flaviu is de oprichter van de Roemeense Albini Center, een plek voor alternatieve en complementaire therapieën en helende methodes.

Lees meer...

Een introductieavond over de workshop Full Body Energetic Orgasm Workshop door Flaviu Pop.
Voor als je het "nog te" spannend vindt om de workshop te doen maar wel kennis wilt maken of gewoon omdat je nieuwsgierig bent kun je op deze avond kennismaken met Flaviu en zijn werkwijze.
De avond begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 23:00 uur en kost 15 euro.
Mocht je toch besluiten om de workshop te doen dan krijg je de 15 euro weer terug.

De-Armouring, De-Blocking, De-Conditioning

For a happy and fullfiling existence,  we need to find balance  in all aspects of our life and for that we need to understand why different things happen to us  or why we make certain choices. To be able to fully enjoy life,  an important step, maybe first, is to heal the past.  A lot of people ask me why? The past is gone.... we can not change anything! And my answer is Yes, you are right... we can not change the past, but we can release the memory that the past has left inside of us and that is not always a happy one.

Releasing the memories from the past, which are trapped in our body under the form of armours , blockages or fears, can help us to better understand the present and also to look forward to the future.

During this workshop you :
•    
Can understand and heal deep emotional trauma
•    
Can understand if  a blockage or conditioning is your own or is an enheritage from your family clan.
•    
Can unblock  the energy flow in your body
     Will recive a set of very important practical tools that you can aply on yourself, on your friends, family or even costumers.

Lees meer...

Bud en Rona komen dit weekend vertellen over de geschiedenis en oorsprong van Chanunpa - de vredes Pijp.
Daarna zal Bud ons, met zijn rijke ervaring als pijpenmaker, begeleiden in het maken van onze eigen Pijp.
De cursus wordt afgesloten met een korte introductie van de Ceremonie van pijproken.

In een antwoord op een vraag over het roken.
Zij gebruiken zelf geen tabak maar Kinnik-Kinnik dat is een traditioneel mengsel van Bear Berry, Red Willow, Osha Root, Mullin and Yerba Santa. Dat wordt ook niet over de longen gerookt alleen in de mond omdat als je de rook inhaleert dan komen de prayers je lichaam in en wordt je ook persoonlijk verantwoordelijk voor de gebeden en dat is niet wat je wilt.

Alle materiaal voor de Pijp zoals steen, romp en gereedschap wordt verstrekt en is inbegrepen in de prijs. De cursus wordt gesproken in het Engels en zal als het nodig is worden vertaald in het Nederlands.

Lees meer...

Bud en Rona komen donderdagavond 16 maart een Chanupa ceremonie geven.

Een pijp ceremonie is een bijzondere en krachtige gebeurtenis en is heel speciaal om mee te maken. De pijp is voor veel Native American een heilig voorwerp waarmee je gebeden extra kracht krijgen.

Ze zullen vooraf ook vertellen over de geschiedenis en de oorsprong van Chanunpa - de vredes Pijp.

In een antwoord op een vraag over het roken.
Zij gebruiken zelf geen tabak maar Kinnik-Kinnik dat is een traditioneel mengsel van Bear Berry, Red Willow, Osha Root, Mullin and Yerba Santa. Dat wordt ook niet over de longen gerookt alleen in de mond omdat als je de rook inhaleert dan komen de prayers je lichaam in en wordt je ook persoonlijk verantwoordelijk voor de gebeden en dat is niet wat je wilt.

Bud Johnston is een toegewijde “Elder”, pijpenmaker, verteller en kunstenaar. Hij is de voorzitter van de "Hoeders van de Heilige Traditie van Pipemaking". Bud werkt al meer dan 20 jaar voor het “Behoud van traditionele waarden” en geeft de kennis rond de heilige pijp door.

Rona Johnston is een veelzijdig kunstenaar en beheerst vele Indiaanse ambachten. Al meer dan 30 jaar werkt Rona met de fluiten in de meest uiteenlopende variaties en heeft al vele cursussen geleid in binnen- en buitenland.

Gezamenlijk zetten ze zich in voor de autochtone non-profit organisatie "bewaarders van de heilige traditie van Pipemaking "in Pipestone, Minnesota. Daar hebben ze ook hun winkel met Indiaanse producten en samen bieden ze vele workshops en presentaties aan over de gehele wereld.

Voor meer informatie over Bud en Rona en de "bewaarders van de heilige traditie van
Pipemaking "is te vinden op www.pipekeepers.org.

Wij verheugen ons op jullie komst, Aho!

Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Tijdens deze workshop helpt Olof Smit je in contact te gaan met jouw ziel en hoe hij dat doet met andere zielen. Maar wat is een ziel, waarom is het zo belangrijk om contact te maken met jouw ziel? Weinig mensen die het echt weten.

In onze westerse, vluchtige en jachtige maatschappij heeft de stress de overhand en is het contact met 'onszelf' soms ver te zoeken. Geen tijd om uit te zoeken welk pad voor jou is en wat bij jou past. Waarom doe je iets waarvan je eigenlijk wel weet dat het je teveel energie kost? Olof maakt contact met je ziel en kan je haarfijn vertellen wat er in je omgaat, wat er gaande is in je leven, zowel van jezelf als van je familie. Hij heeft de gave om gedachten te horen en je ziel te raadplegen. Je innerlijke selfy ( zoals Olof het zo mooi noemt) als gevoelsverstand, kent immers al je in en outs uit vorige levens, uit dit leven en uit toekomstige levens.Op een directe manier geeft hij je dit terug en dit helpt je om helemaal bij je kern te komen, hij geeft je wat je NU horen moet.

Lees meer...

Trancedans is al een heerlijke en intensieve ervaring maar een extra lange trancedans is ongeëvenaard.
Doordat wel 2x zo lang dansen krijg je alle tijd om diep in het dansen te gaan. Het geeft je de gelegenheid om waar je anders misschien stopt om door te gaan en dieper in jezelf te zakken.
Voor data en prijs zie de Agenda.

In deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking en leert een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bewustzijn en hoe je dat kunt gebruiken en toepassen. Het wakker maken gebeurt door een aantal initiaties waardoor je makkelijker toegang krijgt tot de verschillende energieën wat je vervolgens daarna zelf kunt oefenen om het je eigen te maken. De avonden zijn meestal intensief, humorvol en kunnen ook confronterend zijn.
Wat we zullen doen is oa: gronden, smudgen, bescherming (energetische reinigen), krachtdier (empowerment), kristalreis, prayers offers (trilling verhogen) en trance reizen (informatie en healing).

Voor de actuele data en prijs zie de Agenda.