Stembevrijding – Healing – Leef Nu – Mantra’s

Introductieavond op maandag 3 juli


In juli zullen François en Bianca Belle op iedere maandag een open avond organiseren. Deze serie van avonden hebben als gemene deler dat iedere avond een nieuwe mogelijkheid is om je te verdiepen en bij jezelf een opening te vinden voor innerlijke groei. Op 3 juli is er als eerste een introductieavond, waarin Bianca en François allebei laten zien en ervaren wat ze in de komende weken gaan doen. Bijdrage voor deze avond is €10.

François is stembevrijder en heeft bij Jan Kortie de Academie voor Stembevrijding gevolgd. Hij geeft stembevrijding en de mantra-avond ‘Jouw stem, jouw stilte’.

Met Stembevrijding ga je met je ademhaling en aandacht naar je lichaam en laat je een klank ontstaan. Zo kun je via de stem iedere keer weer iets wat in je leeft de vrije ruimte geven. Hierdoor ga je steeds meer je eigen kracht voelen. Stembevrijding gaat niet over mooi zingen. Het gaat over jezelf bevrijden van datgene wat je op dit moment in je leven beperkt om voluit te leven. François begeleidt je door middel van eenvoudige oefeningen op een leuke, veilige manier door dit proces.

Stembevrijding wordt gegeven op 17 juli (Bijdrage €15).

Op de Mantra avond ‘Jouw stem, jouw stilte’ zingen we gezamenlijk een aantal mantra’s in verschillende talen onder begeleiding van het gitaarspel van François. We wisselen af tussen bekende en onbekende mantra’s, waarbij er ook mantra’s zijn die François zelf geschreven heeft. De mantra’s worden afgewisseld met stiltes. Een mantra is meestal een eenvoudige korte tekst die herhaald wordt.
‘Jouw stem, jouw stilte’ wordt gegeven op 31 juli (Bijdrage €10).

Bianca volgt de Pulsar Academie (voor Persoonlijke Ontwikkeling) en vanuit haar opleiding organiseert ze een heilig project, waarin zij haar kennis en ervaringen met anderen wil delen. Zij heeft kennis op het gebied van Energiewerk, Lichaamswerk, Healing en Persoonlijke Ontwikkeling.

Op de Healing avond ga je ervaren hoe jouw energie voelt, hoe dat van een ander voelt, hoe je jezelf kunt afstemmen op helende energieën en wat je daar allemaal mee kunt doen voor jezelf en/of voor anderen. Met energie bedoel ik de (levens)energie die de meeste mensen niet kunnen zien, maar wel kunnen voelen.
De healing avonden wordt gegeven op 24 juli (Bijdrage €15).

De avond Leef Nu heeft als basis om zelf bewuster in het leven te staan en vanuit het hier en nu te leven. Deze wijze van leven helpt mij ieder dag opnieuw om bij mezelf te blijven. Ik heb turbulente jaren achter de rug, met ziekte en een baan die stopte. En ondanks dat ik geen idee heb waar mijn leven naartoe gaat, kan ik toch rustig en vol vertrouwen in het leven staan. Dit gun ik iedereen.
Leef Nu wordt gegeven op 10 juli (Bijdrage €15).

Om aan deze workshops mee te doen is jouw verlangen voldoende.

We hopen je op één van de open avonden te mogen ontmoeten. Alle avonden beginnen om 20 uur en duren tot 22 uur. Vanaf 19:45 staat de deur open.

Wij zorgen voor thee en versnaperingen.

Voel je welkom,

Bianca & François Belle.

 

Het zijn open avonden, maar het is fijn als je je aanmeldt via:
francoisbellestembevrijding@gmail.com
info@joyofhealing.nl
François: 0627045152
Bianca: 0623332266
Facebook:
François Belle Stembevrijding
Joy Of Healing