*** Omdat verbinding de sleutel is tot vertrouwen ***

Wat zou het met je doen om weer te vertrouwen en in verbinding te zijn? Om weer thuis te komen bij jezelf?

Als het antwoord je raakt en je verlangen wordt aangewakkerd, dan ben je van harte welkom om met andere fijne mensen vanuit het hart te werken met dit thema.

In deze Soul-session maak je op een ontspannen manier contact met de aarde, jezelf en anderen. Hierdoor voedt je meer jouw basis, vergroot je je gevoel van innerlijke veiligheid en wijsheid. Dit helpt je om je energie en vertrouwen te behouden en je levenskracht en plezier te vergroten. Ook helpt het je om grenzen te stellen, jouw ruimte in te nemen en echte verbinding aan te gaan met jezelf en anderen.

Wij, Inge Thandt en Marija Kocetanovic (www.yourroots.nl), begeleiden je graag bij jouw ontdekkingsreis. Op een niet-alledaagse, speelse en impactvolle manier zetten we systeem-opstellingen, sjamanisme, healing en speelse oefeningen in om de helende en versterkende krachten in jezelf te activeren.

Je leert te werken met de aarde-energie en hoe je hierin een stevig fundament in jouw lichaam kunt neerzetten. Je komt hierdoor krachtiger in de wereld te staan. Bij de opstellingen kijk je je angsten aan, zie je hoe ze je hebben gediend, maar ook wat ze je hebben gekost. Je neemt liefdevol afscheid van ze. Zo ontstaat er een nieuwe basis en fundament, gebaseerd op veiligheid en vertrouwen.

Geniet vooral van je reis!

Praktische info:
Kussentjes en dekens zijn aanwezig, evenals thee en iets lekkers. In de ruimte gaan we zonder schoenen aan de gang, dus neem extra sokken mee als je het snel koud hebt.

Voor data en prijzen zie de Agenda.