Aan de hand van de thema’s van de latifa, aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten en liefde en de wil zullen we 6x iedere twee weken op de donderdagavond stembevrijdingsoefeningen doen en individueel, onder begeleiding, vrij gaan zingen. Door de energieopbouw van 6x zal je een dieper contact met ‘Het lied in jou’ gaan ervaren.

François
is stembevrijder en heeft bij Jan Kortie de Academie voor Stembevrijding gevolgd.
Hij geeft stembevrijding en de mantra-avonden ‘Jouw stem, jouw stilte’.

Aanmelding: per mail of telefoon: 0627045152 of via Facebook

 

 

Trancedans is dansen van binnenuit. Het is je beschikbaar maken voor wat er in jou geleefd of gekend wil worden. Door het dansen op wereldmuziek en -ritmes wordt de levenskracht wakker gemaakt.

Lees meer...

In deze avonden duiken we in de wereld van het sjamanisme en hebben een open structuur. We maken gebruik van verschillende sjamanistische technieken. Aan het begin van de avond kijken we waar er behoefte aan is en hoe de energie is die dag. Wat er aan bod kan komen zijn trance-reizen, trommel healing, teachings en/of energetisch werk. De avonden zijn geschikt voor iedereen of je nu actief of passief deelneemt het is heerlijk om in de energie van ceremonie te zitten.

De avonden worden gegeven door Mark - Wolf Fire.

Tijden van 20:00 - 22:15 kosten 20 euro. Voor de data zie de Agenda.

Suprapto Suryodarmo1x per maand op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur komen we als kleine groep (5 tot 8 vrouwen) bij elkaar in de studio. De groep is geïnspireerd op het werk van Suprapto Suryodarmo.

Achtergrond
Suprapto woont in Solo op Java, Indonesie. Hij heeft sinds de jaren ’60 zijn Amerta

Lees meer...

Oeroude kennis zit diep in ieder van ons opgeslagen. In deze intensive jaartraining, die dan weer confronterend dan weer humorvol en licht is, wordt door sjamanistische technieken en oefeningen deze kennis weer wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong. Het is een ervarings gerichte training zodat je leert om te vertrouwen op je eigen ervaring en je eigen verbinding met spirit.

In 7 weekenden , leer je werken met verschillende energieën, je leert hoe healing werkt en hoe je jijzelf kan beschermen tegen negatieve energieën. Je leert te werken met krachtdieren, het medicijnwiel en kristallen, je leert de kunst van transformatie en manifestatie en nog veel meer.

Op deze avond zullen we een oefening doen zodat je een idee krijgt van de training, en natuurlijk is de avond bedoeld om al je vragen te stellen. Inloop is vanaf 19:45

Voor meer informatie kijk je op www.bearcreek.nl of je kunt ons natuurlijk mailen.