Ezio Tangini 7The work investigates the nature of the stage action as a condition of its determination and manifestation.
Matter and time are the fundamentals.
It involves an exercise of the state of the body focused on the exhalation, to allow to develop a state of widespread occurrence, organic, non-hierarchical.
Breathing and relaxation are the basis of internal awareness of the performative action.
The breathing technique is the foundation of the performative application and determines it.
The workshop is addressed to everybody.

Lees meer...

ceremoniekleedVanaf 22 oktober 2021 zijn er oefensessies van die derde jaars die graag meer ervaring willen opdoen met healingsessies geven.
De sessies zijn onder supervisie van Mark Egle Eye.
Het is een leuke mogelijkheid om echte sessies te krijgen tegen een gereduceerd tarief.
De sessies zijn 1x per maand op vrijdag en 1x per maand op woensdagmiddag.
Van 14:00 - 15:30 uur, prijs 25 euro.
Data:  vr 22 okt,  vr 19 nov en vr 17 dec. en wo 10 nov en wo 8 dec.

Mark 19In deze twee workshops leer je vier krachtige sjamanistische healing technieken uit de Black Bear lijn. Sommigen ervan zijn zeer krachtig en in potentie levensveranderend. Een sjamanistische healing uitvoeren of ondergaan, is voorbij het denken gaan. Het raakt je hele wezen en brengt je terug naar een meer natuurlijke evenwicht.

Blok 1 

Verwijderen energetische koorden
Koorden zijn energetische verbindingen met andere personen. Verbindingen die je energie kosten waardoor energie weglekt. Het verwijderen van deze belastende koorden verbreekt het patroon waarin je gevangen zit en geeft ruimte om een relatie opnieuw te bekijken. 

Etherische chirurgie - het verwijderen van blokkades op het etherische niveau

Lees meer...

Michael

Amerta Movement and Sumarah Meditation

celebration of flowering and celebration of stillness
a ha!

with
Michael Dick

The workshop in 2020 was canceled, because of the Pandemic. After 2018 and 2019, Michael Dick now will be coming again to Haarlem, near Amsterdam.
We would like to invite you to t his workshop combination of Sumarah Meditation and Amerta Movement.
The two sessions of Sumarah Meditation traditionally are offered for free.
Open to everyone, participation is independent of the Amerta Movement course! We’d love to welcome you to this.
The contribution of €15 is to share into the organisational cost (room rent etc.) and into Michael 's cost of accommodation, travel and living expenses during his time in Haarlem.

Lees meer...

Lieve mooie vrouw,Godinnen beeldjes

Mijn naam is Rozanne en mijn missie is om elke vrouw die daar klaar voor is het goddelijke in zichzelf weerspiegeld te laten zien. In de klei zit al een godin verstopt net als in elk mens maar soms heb je een duwtje nodig om haar zichtbaar te krijgen.

Hiervoor heb je geen ervaring nodig met klei. Zelfs creativiteit is geen vereiste maar de ontvakelijkheid om het gewoon te doen.

Rozanne met smudgeWe gaan zakken in ons lichaam en in verbinding met elkaar. Iedere vrouw is een unieke spiegel en ook dit proces geven we ruimte. We eren het vrouwlijke. Het samen creëren en bekrachtigen maakt een zelf gemaakt beeldje zo bijzonder, krachtig en uniek. Met intentie en natuurlijke producten gaan we een godinnenbeeldje maken. We gebruiken vooral zelfdrogende klei. Je kunt haar dezelfde dag mee naar huis nemen.

Lees meer...

Konijnenjacht

Angsten beperken onze mogelijkheden om voluit te leven. In deze workshop  zoeken en onderzoeken we onze angsten. We inventariseren ze en gaan dan de confrontatie met deze angsten aan. 

Een angst houdt je gevangen in een bepaalde situatie waardoor je machteloos voelt. Het zorgt ervoor dat de angst macht over jou heeft.

Als je verder kijkt, blijkt dat je zelf je angsten voedt, waardoor ze in stand gehouden worden. 

Vaak doe je dat om je achter te verschuilen, je houdt je klein en hoeft geen verantwoordelijk te nemen voor dat thema. Door de confrontatie met je angsten aan te gaan krijg je de keus om te kiezen of je vanuit angst of liefde wilt leven.

De konijnenjacht is een sjamanistische ritueel om de energie die je in angst stopt vrij te maken en om te zetten in levensvreugde.

Hoe werkt het?

Lees meer...

Soul catcher

Soul retrieval is een oude sjamanistische healing techniek. In een soul retrieval haal je verloren stukken ziel op voor iemand anders. 

Soms is een ervaring zo heftig dat een stuk van jezelf zich afsplitst en hier, in dit leven, niet meer aanwezig wil zijn. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk, geweld, misbruik, ziekte, het overlijden van een dierbare, alles wat overweldigend is. 

Zo’n stuk vertrekt dan naar een van de drie werelden, de boven-, midden- of onderwereld. Hierdoor ontstaat een gevoel van niet meer compleet te zijn, nooit helemaal vervuld te kunnen raken en niet goed aanwezig te zijn. Het lukt je niet om die leegte op te vullen. Zo’n verlangen kan je soms je hele leven achtervolgen.

In deze workshop maak je kennis en oefen je met de techniek om deze verdwenen stukken op te halen voor iemand anders en die dan weer terug te geven. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als het iets is wat iemand al een hele tijd mist. 

Je leert hoe je sjamanistische reizen maakt en hoe je een soul retrieval in een veilige bedding kunt geven. In de workshop oefen je op elkaar, zodat je beide kanten van de healing kunt ervaren. Enige ervaring in sjamanisme of energetisch werk is vereist.

Lees meer...

Rozanne met smudgeLieve mooie vrouw,

Mijn naam is Rozanne en ik ben gevraagd om een workshop/ ritueel te begeleiden voor het maken van een eigen agua de Florida op ceremoniële wijze. Dit ritueel dat van oudsher alleen door vrouwen bereid mag worden is mij geleerd door Veerle Phara een Sjamanistisch Medicijnvrouw. Deze bereiding is een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika waar ik zelf ook enige tijd gezeten heb en ik heb de zegen ontvangen om het weer door te mogen geven. Het zal een dag worden in verbondenheid met moederaarde, het grote mysterie om met je eigen intentie en natuurlijke producten jouw eigen heilige Agua de Florida te maken en te eren.

Lees meer...

“A circle of women may be the most powerful force known to humanity. If you have one, embrace it. If you need one, seek it. If you find one, for the love of all that is good and holy, dive in. Hold on. Love it up. Get naked. Let them see you.Let them hold you. Let your reluctant tears fall. Let yourself rise fierce and love gentle. You will be changed. The very fabric of your being will be altered.” – Jeanette LeBlanc

maanWat is een vrouwen MaanCirkel?

Nu vraag je je wellicht af ‘wat is nou eigenlijk een vrouwen maancirkel? Vrouwencirkels bestaan al eeuwen in verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld rode tenten, maar ook maancirkels meditatiecirkels, etc. Wat al deze cirkels met elkaar gemeen hebben is dat de vrouwen in een kring bij elkaar zitten. De kring symboliseert en zorgt voor gelijkwaardigheid. We zijn allemaal verschillend, hebben onze eigen unieke kwaliteiten, wijsheid, ervaringen en toch zijn we allemaal verbonden, samen één.

Lees meer...

7 sistersIn deze online cyclus met de "the Seven Sisters" verbinden we ons met oorsprong van de Black Bear lineage.
De zeven zusters verbleven op de aarde totdat zij een ster aan het firmanent werden en gezamenlijk vormden zij de Pleiaden.
De zuster afgestemd op de kleur wit ook wel "the Sacred Sister" bleef wachten tot dat de eerste sjamaan van de lineage haar had gevonden. Zij droeg haar kennis over en daarmee werd de lineage geboren en voegde zich daarna bij haar zusters.

Met een symbool en een kristallegging maken we verbinding met haar energie en wijsheid en zitten in ceremonie.

Naast online is er beperkt plaats om het fysiek mee te maken.

Voor aanmelding stuur een mail.

Lees meer...

Sabrina zw

In de Cacao ceremonie wordt je uitgenodigd contact te maken met je hart en je lichaam, en vergeten stukken te herontdekken. 

De Cacao spirit is een zachte energie en een echte hartopener die je op een hele subtiele liefdevolle manier in staat stelt waar te nemen wat er in jou afspeelt. Door het drinken van Cacao kun je gemakkelijker afdalen van je hoofd naar je hart. Het versterkt het gevoel van verbinding met onszelf, elkaar en de omgeving.

De Cacao ceremonie

We starten de ceremonie met het opzetten van de ceremoniële ruimte. We openen de windrichtingen en nodigen de spirit van de Cacao uit waarna we onze persoonlijke intenties zetten. Daarna drinken we 42 gram van de heilzame cacao. 

Lees meer...

trancedansEen hele nacht dansen

Het is dansen met een blinddoek op, je eigen plek, je eigen ritme en eigen tijd.
Een gelegenheid om diep te gaan, om je te laten dragen door Moeder Aarde en te reizen met je spirit.
Begeleid door wereldmuziek, trance muziek zodat je steeds dieper en intiemer met jezelf kunt zijn.

Daarna ontbijt, even samen zijn en delen als dat nodig mocht zijn of stil lekker eten.
Vooraf even afstemmen en uitleg.

Van zaterdagavond 22 augustus 22:00 tot zondagochtend 23 augustus 6:39 en daarna ontbijt.
Prijs € 25,-

Voor meer informatie en/of opgave mail

Mark 18bIn deze workshop maken we een reis met het Black Bear medicijnwiel.
Het medicijnwiel is een oud en beproefd middel om inzicht en healing te krijgen voor zowel je dagelijks als je spiritueel leven.
In dit weekend workshop maken we gebruik van het medicijnwiel en de goede rode weg om een stap te zetten naar wie je bent, zodat je meer aanwezig en krachtiger jezelf kunt zijn in je dagelijks leven.
Het is een intensief weekeinde waar verder geen voorkennis nodig is.
Wel is het fijn als je 24 stenen meeneemt om je eigen medicijnwiel te kunnen leggen.

De workshop wordt gegegeven door Mark - Eagle Eye

Voor de actuele data en prijs zie de Agenda.

 

 

Keren CoganThe Rite of the Womb (de Baarmoeder-rite) – ofwel de 13e Munay-Ki inwijding – is onderdeel van een negental overgangsrites van dede Q’ero-sjamanen van Peru.

Zoals de naam al doet vermoeden staat de baarmoeder centraal bij dit ritueel. De baarmoeder is namelijk een plek waar veel vrouwen (vaak onbewust) angst, spanning verdriet en trauma’s opslaan uit dit en vorige levens.

Het ritueel is erop gericht om de vrouw en de baarmoeder weer terug te brengen naar hun oorsprong van liefde en creatie en alle pijn en verlies die erin opgeslagen is los te laten. Dit ritueel is ook zeer geschikt voor mannen die contact willen maken met hun vrouwelijke energie.

De 13de Rite is cadeau aan jezelf. Laat trauma achter je en laat liefde toe
Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet

Lees meer...

Vijf dagen iedere dag een trancedans is een intensieve reis.
We dansen wo, do, vrij en za  's avonds van 20:00 t/m 22:15 uur en zondagmiddag van 15:00 t/m 17:15 uur.
De dansen zullen zo op elkaar afgestemd worden dat we de een reis door de chakraas heen maken.
Het is fijn om genoeg tijd en ruimte te maken voor deze reis en naast het dansen het liefst geen andere verplichtingen te hebben.

Van wo 11 t/m zo 15 augustus
Prijs € 99,-

Opgave bij de regenboogslang mail.

DuinplekOp een prachtig landgoed bij de zandvoortseweg gaan we op zaterdag 1 augustus ervarings gerichte oefeningen en een ritueel doen.
Oefeningen om je te verbinden met de natuur, de harmonische wereld en een plek te eren en wakker te maken.

Natuurlijk ook om te genieten en te ontspannen.
Tijd van 11 uur tot ongeveer 16 uur.
Het is een try-out dus de bijdrage is vrijwillig wel is het fijn als er genoeg inkomsten zijn om de eigenaar van de plek een vergoeding te kunnen geven.

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en mede daarom neem zelf eten en drinken mee.

Opgave bij de regenboogslang mail.

De praktische informatie krijg je na opgave.

Je eigen dreamcatcher, ratel, smudge-veer te maken of te versieren is een tijdrovend maar vaak een heel bevredigend iets.

We hebben een hele stapel veren gekregen met wat we nog aan spulletjes hebben is het heel leuk om daar iets moois van te maken. We kunnen helpen met een dreamcatcher, ratel, smudge-waaier, buideltjes, kralen versieringen, succes-veer etc.

Voor het maken van sommigen dingen moeten we al eerder op pad om het te verzamelen dus als je weet wat je wilt maken en gaat komen laat het ons weten dan zorgen wij er voor dat de basisspullen aanwezig zijn.
We hebben veel maar niet alles dus neem zelf ook dingen mee als je al weet wat je wilt en het nog mooier wilt maken.

Het is op de extra dag van het jaar 29 februari en we beginnen om 11 uur tot ongeveer 13-14 uur.
De prijs is een vrijwillige bijdrage en voor sommige spulletjes zal een vergoeding worden gevraagd.
Kinderen zijn van harte welkom.

 

Smoking mirror 2Is een filosofie die in bijna alle inheemse culturen in een of andere vorm bestaat. Het is een metafoor voor de illusie van afgescheidenheid. Het is een sjamanistische inwijding en het is een van de meest lastige. Want wanneer je naar de Grote Rook Spiegel gaat, zie je een weerspiegeling van een aspect van je bewustzijn dat om wat voor reden dan ook afgescheiden is. Stukken die je afwijst en demoniseert in jezelf of in de buiten wereld. Dat doen we om het zorgvuldig geconstrueerde beeld dat we van ons zelf hebben gemaakt in stand te kunnen houden. De spiegel nodigt je uit omdat los te laten en in dialoog te gaan met die stukken.

Lees meer...

In de dreamtime medicinelodge ga je op reis in de droomtijd.

Je ligt in een cirkel en onder begeleiding van de trommel en ratel kom je in een lichte trance staat en ga je op reis.
Een reis op zoek naar wie je bent, wat je medicijn is, wat voor jou belangrijk is.
We reizen in de vier windrichtingen onder begeleiding van een totemdier.

Dit is een oude manier van sjamanistisch reizen waarmee je makkelijk voorbij het alledaagse in een andere werkelijkheid komt. Daar is het veel makkelijker om inzicht te krijgen en boodschappen te ontvangen. Antwoorden die vaak veel dichter bij je essentie liggen en direct binnenkomen omdat je ze van binnenuit beleefd.

Voor data en tijden zie de Agenda.

 

 

Klankhealing 2019

Een sjamanistische klankheling is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van de sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, de didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helers worden uitgenodigd om te werken, hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd.

Lees meer...

Voor wie de gewone trancedans niet lang genoeg is.
Trancedans is al een heerlijke en intensieve ervaring maar een extra lange trancedans is ongeëvenaard.
Doordat we 2x zo lang dansen krijg je alle tijd om diep in het dansen te gaan.
Het geeft je de gelegenheid om waar je anders misschien stopt om door te gaan en dieper in jezelf te zakken.
Voor data, tijden en prijs zie de Agenda.

Wat is het? 

Trancedans is dansen van binnenuit. Door het dansen wordt je levenskracht wakker gemaakt en schud je dagelijkse beslommeringen van je af. Je gaat uit je hoofd, voorbij het denken. Tijd verdwijnt. Je stelt je open en kunt dicht(er) bij jezelf komen en ontdekken wie je nog meer bent. 

 Door te dansen kun je bijvoorbeeld inzichten krijgen, contact maken met diepere lagen van jezelf, voor heling, om spirit helpers te ontmoeten of gewoon omdat het heerlijk is :-) 

Waar je ook voor danst, trancedans is een oeroude techniek die nog steeds diep in ons leeft en werkt.

Hoe werkt het? 

Je krijgt een blinddoek en het is fijn als je van te voren een intentie hebt waarvoor je wilt dansen. Alle deelnemers zoeken een plekje in de zaal, je kunt op sokken of blote voeten dansen. 

Tijdens de opening van het trancedansen doen we een korte oefening om verbinding te maken met jezelf. 

Daarna mag je je intentie uitspreken in gedachte, doe je de blinddoek op en volgen een paar korte rondes met een ademhalingstechniek die helpt om sneller in trance te raken. 

Trance kan door iedereen anders worden ervaren. Je kunt bijvoorbeeld beelden zien, opgaan in het dansen, diepe emoties beleven, inzichten krijgen, of in extase raken.

Lees meer...

VisionsIn deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking met, leert een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bewustzijn en hoe je dat kunt gebruiken en toepassen. Het wakker maken gebeurt door een aantal initiaties waardoor je makkelijker toegang krijgt tot de verschillende energieën wat je vervolgens daarna zelf kunt oefenen om het je eigen te maken. De avonden of dagen zijn meestal intensief, humorvol en kunnen ook confronterend zijn.
Wat we zullen doen is oa: gronden, smudgen, bescherming (energetische reinigen), krachtdier (empowerment), kristalreis, prayers, offers (trilling verhogen) en trance reizen (informatie en healing).

Voor de actuele data en prijs zie de Agenda.

1x per maand op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur komen we als kleine groep (5 tot 8 vrouwen) bij elkaar in de studio. De groep is geïnspireerd op het werk van Suprapto Suryodarmo.

Achtergrond
Suprapto woont in Solo op Java, Indonesie. Hij heeft sinds de jaren ’60 zijn Amerta

Lees meer...

Oeroude kennis zit diep in ieder van ons opgeslagen. In deze intensive jaartraining, die dan weer confronterend dan weer humorvol en licht is, wordt door sjamanistische technieken en oefeningen deze kennis weer wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong. Het is een ervarings gerichte training zodat je leert om te vertrouwen op je eigen ervaring en je eigen verbinding met spirit.

In 8 weekenden , leer je werken met verschillende energieën, je leert hoe healing werkt en hoe je jijzelf kan beschermen tegen negatieve energieën. Je leert te werken met krachtdieren, het medicijnwiel en kristallen, je leert de kunst van transformatie en manifestatie en nog veel meer.

Op deze avond zullen we een oefening doen zodat je een idee krijgt van de training, en natuurlijk is de avond bedoeld om al je vragen te stellen. Inloop is vanaf 19:45

Voor meer informatie kijk je op www.bearcreek.nl of je kunt ons natuurlijk mailen.