Wil jij weten waarom je keer op keer weer op een zelfde thema of probleem botst, waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsworkshop (familie)opstelling!

Een opstelling is voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt in terugkerende thema’s en patronen. Door een opstelling voel, zie en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is: je krijgt namelijk de onzichtbare onbewuste processen en patronen in jouw ‘systeem’ (bijv. familie, organisatie, vriendengroep enz) te zien, terwijl je letterlijk tussen de mensen of thema’s uit jouw ‘systeem’ staat. Hierdoor beleef je fysiek de dingen die je normaal zou analyseren en bestuderen en begrijp je het niet alleen met je hoofd, maar in je hele wezen. De inzichten kun je gebruiken om direct praktische stappen te maken in je dagelijks leven.

Wie ben ik?
Ik heb ruim 20 jaar bij verschillende organisaties gewerkt als HR-professional en (team)coach, totdat ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg; een moeilijke periode van zelfafwijzing en onzekerheid over eigen kunnen. De vermoeidheid stond centraal en er was bijna geen ruimte voor plezier, genieten en dromen over de toekomst.

Ik wilde graag weten wat er aan de wortels lag van mijn burn-out en kwam in aanraking met (familie)opstellingen. Ik ontdekte  -en kon voor het eerst ook voelen- dat ik niet gelukkig was in mijn werk, maar als kind van immigranten uit Montenegro de dromen van mijn ouders aan het leven was. Zij waren immers naar Nederland gekomen om ons, hun kinderen, een betere toekomst te bieden. Dat heeft er in mijn geval toe geleid dat ik ging studeren en een mooie (internationale) carrière opbouwde, zonder mijzelf af te vragen of ik dat ook wel mijn bestemming was.  

In verschillende opstellingen heb ik mijn familie-geschiedenis gezien, waarin er door mijn (voor)ouders veel is opgegeven om te voldoen aan wat er in die tijd van hen werd gevraagd. Hierdoor werd mij nu zelf de vraag gesteld: pas ik mij ook aan, zoals zij deden of ga ik verder dan mijn systeem en kies ik voor mijzelf?

Ik koos voor mijzelf. De inzichten die ik kreeg tijdens en na mijn opstellingen hebben ertoe geleid dat ik mijn baan heb opgezegd, een opleiding systemisch werk heb gevolgd en voor mijzelf ben begonnen als systemisch coach/opsteller. De liefde voor dit mooie werk deel ik graag met anderen en help hen het onzichtbare zichtbaar te maken, waardoor zij zelf verdere stappen kunnen zetten om het leven te kunnen leven dat zij graag willen leven.

Wees welkom!

Praktische info:
Kussentjes en dekens zijn aanwezig, evenals thee en iets lekkers. In de ruimte gaan we zonder schoenen aan de gang, dus neem extra sokken mee als je het snel koud hebt.
Voor data, tijden en prijs zie de Agenda