Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Tijdens deze workshop helpt Olof Smit je in contact te gaan met jouw ziel en hoe hij dat doet met andere zielen. Maar wat is een ziel, waarom is het zo belangrijk om contact te maken met jouw ziel? Weinig mensen die het echt weten.

In onze westerse, vluchtige en jachtige maatschappij heeft de stress de overhand en is het contact met 'onszelf' soms ver te zoeken. Geen tijd om uit te zoeken welk pad voor jou is en wat bij jou past. Waarom doe je iets waarvan je eigenlijk wel weet dat het je teveel energie kost? Olof maakt contact met je ziel en kan je haarfijn vertellen wat er in je omgaat, wat er gaande is in je leven, zowel van jezelf als van je familie. Hij heeft de gave om gedachten te horen en je ziel te raadplegen. Je innerlijke selfy ( zoals Olof het zo mooi noemt) als gevoelsverstand, kent immers al je in en outs uit vorige levens, uit dit leven en uit toekomstige levens.Op een directe manier geeft hij je dit terug en dit helpt je om helemaal bij je kern te komen, hij geeft je wat je NU horen moet.

Olof is messcherp in zijn uitspraken en helpt iedereen recht voor zijn raap en to-the-point tot de kern van een vraagstuk. Zijn optreden is stevig, rechtvaardig en verfrissend. Zijn credo is dan ook: “Zwakke heelmeesters maken stinkende wonden”.

Zijn werk bestaat uit het kantelen van de spirituele blokkade en het helpen bij kwalen, ziektebeelden of vraagstukken. Het is zijn missie om de kennis van de stammen in het Amazone regenwoud te verspreiden over de hele wereld. Mocht je denken dat je zelf een spirituele blokkade hebt, maak dan een afspraak met Olof voor een privé consult.

Olof zal ook voor de workshop kruiden en planten meenemen uit het bos van Suriname. De kruiden maken de eigen heelmeester in jezelf wakker. Het is de ziel van de planten die je raakt in jouw eigen natuurlijke zijn. Om zo de kou uit het lichaam te kunnen vrijmaken.En je te laten herinneren wie je echt bent.


Het wordt een zeer inspirerende en mooie dag, en zeker met genoeg humor en gelach. Want Olof is een prachtige verteller .
Meer informatie over Olof en zijn werk kun je op zijn website lezen: www.earthfather.eu