Wat zou het met je doen om vanuit je diepste wezen weer te thuis te komen bij jezelf? Om (verloren) ziele-delen van jezelf te her-inneren? Als het antwoord je raakt en je verlangen wordt aangewakkerd, dan ben je van harte welkom om samen met andere fijne mensen vanuit het hart te werken met dit thema.

In deze Soul-session gaan we eerst niet-eigen energie verwijderen, waardoor er ruimte ontstaat om eigen energie en/of eventuele verloren zieledelen terug te halen. Je heft zelf de blokkade op, waardoor je levensenergie weer gaat stromen en voel je je meer compleet.

Wij, Inge Thandt en Marija Kocetanovic (www.yourroots.nl), begeleiden je graag bij jouw ontdekkingsreis. Op een niet-alledaagse, speelse en impactvolle manier zetten we systeem-opstellingen, sjamanisme, healing en speelse oefeningen in om de helende en versterkende krachten in jezelf te activeren.

Geniet vooral van je ontdekkingsreis!

Praktische info:
Kussentjes en dekens zijn aanwezig, evenals thee en iets lekkers. In de ruimte gaan we zonder schoenen aan de gang, dus neem extra sokken mee als je het snel koud hebt.

Voor data en prijzen zie de Agenda.