Marija en IngeWij, Inge en Marija (www.yourroots.nl), nodigen je graag uit voor een bijzonder samenzijn.

Tijdens een deelronde met de talking stick kun je vertellen wat er op dit moment bij jou leeft. Gaandeweg de deelronde ontvouwt zich een thema of rode draad, waar wij deze middag verder mee aan de gang gaan. Door middel van verbinding, rituelen, opstellingen, humor en een vleugje magie begeleiden wij jullie in dit proces.

 

Tijdens de interactieve soul session leren wij jou op een speelse wijze te werken met energie en je zelfhelend vermogen. Ook raak je vertrouwd met de reeds in jou aanwezige oude kennis, zodat je die in de toekomst zelf kunt aanboren. Hierdoor kan het evenwicht en balans hersteld worden in hetgeen je nu als thema ervaart.

Als je nieuwsgierigheid is aangewakkerd door de rituelen en opstellingen, kun je je in de nabije toekomst aanmelden voor het drie-luik dat wij gaan geven. Hierin gaan we op een diepere wijze werken met sjamanistische rituelen en opstellingen en willen we onze kennis met jullie delen. Delen is immers verbinden….

We kijken uit naar je komst!

 Praktische info:
Kussentjes en dekens zijn aanwezig, evenals thee en iets lekkers. In de ruimte gaan we zonder schoenen aan de gang, dus neem extra sokken mee als je het snel koud hebt.

 

Voor data en prijzen zie de Agenda.

Voor meer informatie en/of opgave mail.