Rozanne met smudgeLieve mooie vrouw,

Mijn naam is Rozanne en ik ben gevraagd om een workshop/ ritueel te begeleiden voor het maken van een eigen agua de Florida op ceremoniële wijze. Dit ritueel dat van oudsher alleen door vrouwen bereid mag worden is mij geleerd door Veerle Phara een Sjamanistisch Medicijnvrouw. Deze bereiding is een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika waar ik zelf ook enige tijd gezeten heb en ik heb de zegen ontvangen om het weer door te mogen geven. Het zal een dag worden in verbondenheid met moederaarde, het grote mysterie om met je eigen intentie en natuurlijke producten jouw eigen heilige Agua de Florida te maken en te eren.

Het gaat om jezelf belichamen en de verbinding met de andere vrouwen waarin we het vrouwlijke eren. Het samen creëren en bekrachtigen maakt een Agua de Florida zo bijzonder, krachtig en uniek. Agua de Florida is een bloesem & kruiden water dat gebruikt wordt bij zuivering, heling, bescherming, zegening en blossoming. Het kan je ook ondersteunen om emoties, pijn en verdriet te kanaliseren. In Latijns-Amerika staat dit helende water voor geluk, zegening en voor bescherming.

De workshop is alleen voor vrouwen om de traditie te eren.
Bij aanmelding via mij of de regenboogslang volgt er een uitgebreide mail met wat je zelf meeneemt en wat ik faciliteer. We zullen met elkaar lunchen en hiervoor vraag ik zoals met een potluck allemaal wat mee te nemen. Omdat het delen van eten verbind en verbreed. Zelf zal ik zorgen voor een pan soep.

De prijs is 45 euro en is in de regenboogslang.Rozanne en Veerle

Voor de datum zie de Agenda.

Rozanne Baan: heks, wilde vrouw, priesteres en klaar om mijn kennis te gaan doorgeven.
Daarnaast creëer ik godinnenbeeldje en andere magische producten.
Voel je vrij om me te contacteren als je vragen hebt. mail of via de mobiel 06-16786461.