Josine 26 websiteVergroot je fysieke gewaarzijn en je praktische kennis van bewegen!

Aan het einde van de workshop is het contact met je lichaam verdiept. Je begrijpt in grote lijnen hoe spieren, botten en bindweefsel samenwerken. En hoe ze de balans in gewrichten en wervelkolom behouden. De principes van deze kennis zijn toepasbaar op elke vorm van bewegen of sport.

Je maakt kennis met verschillende, op yoga gebaseerde oefeningen. Deze versterken effectief je mobiliteit, flexibiliteit en kracht en optimaliseren daarmee die balans. Blessures zullen zo worden voorkomen en al bestaande makkelijker genezen. Het zelfhelende vermogen van het lijf zal beter kunnen functioneren.

We sluiten af met een savasana (eindontspanning) onder begeleiding van een sjamanistische drumsessie, door Josine DragonWind. Dit helpt om alles nog meer te kunnen integreren en nog overgebleven spanning weg te laten vloeien.

LaikaDe workshop wordt gegeven door Josine DragonWind en Laika Buser. 

Josine is al meer dan 20 jaar werkzaam in haar praktijk waar ze sessies Shamanic Cranio Healing geeft (een combinatie van o.a. Westers Lichaamswerk, Cranio Sacraal therapie en Shamanic Healing). Lees meer over Josine op haar website.
Zij en Laika hebben Teacher Training gevolgd in verschillende vormen van yoga en combineren nu hun kennis in deze cursus. Laika is daarnaast ook actief als coach en Tarotkaartlegger.