Rozanne knipselLieve mooie vrouw,

Mijn naam is Rozanne en afgelopen weken heb ik de roep sterk gevoelt om weer enkele ceremonies te gaan geven en er dringen een aantal Agua’s de Florida zich liefdevol aan me op die graag gemaakt willen worden. Dus werd het tijd om wat datums het universum in te slingeren voor deze krachtige ceremonie/workshop. Dus ik nodig je uit om je net als ik geroepen te voelen.

Een Agua helpt je om je energie lichaam te reinigen. Het wordt ook gebruikt voor heling, reiniging, bescherming en zegening. Zo ondersteund het ook om emoties, pijn en verdriet te kanaliseren en ze heeft nog veel meer toepassingen en kan het ook dienen als parfum. Verder kan ze ook je huis reinigen en ik zweer bij een druppel in mijn schoonmaakwater. 

Dit ritueel dat alleen door vrouwen bereid mag worden is een origineel inheems recept uit Latijns-Amerika. Het zal een workshopdag worden in verbondenheid met moederaarde, het grote mysterie om met je eigen intentie en natuurlijke producten jouw eigen heilige Agua de Florida te maken en te eren.

Het gaat om jezelf volledig te belichamen in verbinding met de andere vrouwen waarin we het vrouwelijke vieren. Het samen creëren maakt een Agua de Florida zo bijzonder, krachtig en uniek. 

Rozanne als lilithBij aanmelding volgt er een uitgebreide mail met wat je zelf meeneemt en wat ik faciliteer.

De prijs is 75 Euro en gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. 

Tja en ik ben dus Rozanne: onder andere een kruidenvrouwtje of heks, een wilde vrouw, een priesteres en nog veel meer, klaar om mijn kennis te delen. Daarnaast creëer ik bezielde en magische huissieraden, andersoortige sieraden, talismans, godinnenbeeldjes, hoofdsieraden en zo verder. 

Voel je vrij om me te contacteren als je vragen hebt van welke aard dan ook. 

mail of via de mobiel 06-16786461.

Heel veel liefs en licht en verbinding gewenst,

Rozanne