Corina Healing Star Bear

Tot mijn 33-ste heb ik nooit bewust stil gestaan bij wat ik wilde in het leven. Na een onverwacht heftige periode kwam ik bij mijn gevoelens van angst en boosheid maar tegelijkertijd ook bij mijn kwetsbaarheid en (spirituele) gevoeligheid die ik voorheen niet voelde.

In mijn zoektocht naar genezing kwam ik in contact met

het sjamanisme en de zweethut. Dat was werkelijk thuiskomen. In 2009 leerde ik Chief Dancing Thunder kennen van de Susquehannock Tribe. Hij erkende het Beer Medicijn dat ik draag en legde uit dat ik een transformational shaman ben. Dat wil zeggen dat de Geest van de Beer via mijn lichaam doorkomt. Het is een oude vorm van healing en channeling die teruggaat tot de laatste IJstijd. De Beer is een van de oudste totems ter wereld en heeft een grote genezende kracht. Tijdens de eerste zweethut bij de Chief kreeg ik mijn spirituele naam door; Healing Star, enkele jaren later werd het Healing Star Bear.

De vorm van Healing die ik geef varieert van een luisterend oor en een warme berenknuffel tot complete transformatie in de Beer die op niet zachtzinnige wijze oude pijnen en verdriet weghaalt uit het energetische systeem.

Ik werk drie dagen per week op een kinderdagverblijf waar ik van de kinderen leer om in het moment te zijn en waar mijn Berenhart altijd weer blij wordt.